. . . . . .

Флуидсофт |

Fluidsoft
Работете Паметно
Не Тешко

Ви овозможува да одржувате еден извор на вистина за вашиот бизнис преку креирање на едно решение кое ги исполнува сите ваши потреби за информации, автоматизација, документација, комуникација и интелигенција.


За компанијата

Основната цел е да ја олесниме
вашата работа

Флуидсофт е компанија која се занимава со дизајн и развивање на веб и мобилни апликации чија главна цел е намалување на обемот на работа во вашата компанија и автоматизирање на сите бизнис процеси кои можат да подлежат на една таква трансформација. Флуидсофт е основана врз база на еден едноставен принцип: да биде решение различно од искуството на "голема компанија". Се стремиме кон доставување на најдобрите резултати во склоп со временските и буџетските ограничувања на нашите клиенти, без онаа традиционална бирократија, компликации и растечки трошоци по кои се познати големите агенции. Stack-от на технологии кои ги користиме, структурата на нашата компанија, фокусот и енергијата со која влегуваме во било кој проект ни овозможуваат да креираме решенија кои се адаптирани на вашиот начин на работа, по цена која е подобра од било која друга компанија. Нашата приказна штотуку започна и би биле воодушевени доколку вие станете дел од неа.

Технологии, програмски јазици и платформи кои ги користиме во развивањето на досегашните производи

Наши готови производи

Singularity Suite

Item 1

Singularity MDS Решение за кабелски оператори

Нашиот ентерпрајз софтвер за кабелски оператори комплетно ги задоволува потребите за истите во нашиот регион.

Item 1

Singularity Teams Мобилна апликација

Мобилна Апликација за работни налози.

Item 1

Singularity Teams Мобилна апликација

Мобилна Апликација за екипи на терен.

Контактирајте Не'

Пратете ни порака

Прилеп

Борка Утот 13
Прилеп, Македонија
(+389) 78-242-826

Божидар Силјаноски

Павел Шатев 28
Прилеп
Македонија
(+389) 78-242-826

Александар Јордановски

Републиканска 4
Прилеп
Македонија
(+389) 70-985-136

* Задолжителни Полиња