Постоечки Клиент

Нов клиент

Заштедете на време.

Креирање на корисничка сметка сега ќе ви овозможи полесен пристап до нашата продавница во иднина, пристап до вашата историја на порачки и подобро корисничко искуство базирано на вашите потреби.

Програма за лојалност

Со секое наредно купување од нашата продавница се стекнувате со шанса за да добиете поевтини цени, а и многу подароци во понатамошниот тек на постоењето на нашата веб продавница.