product
product
product
product
product

Брошури

Корица 250gms Кунзрук, влог 80gms, без третман, хефтано спојување

Брошурата е супер решение за реклама на вашите производи и услуги. Претежно се работи со помал број на страни и подебела високо квалитетна хартија. Доколку тиражот е помал се работи во дигитален печат на HP Indigo во 7 бои кои овозможуваат спекатар и до милијарда бои.

Цена Изберете опции