product
product
product
product
product

Брошури2000Корица 250gms Кунстрдрук 80gms без третман хефтаниA5 148x210mm12

2000 парчиња, влог Корица 250gms Кунстрдрук 80gms без третман хефтани A5 148x210mm, со 12страници.
МКД 16,500.00

Брошурата е супер решение за реклама на вашите производи и услуги. Претежно се работи со помал број на страни и подебела високо квалитетна хартија. Доколку тиражот е помал се работи во дигитален печат на HP Indigo во 7 бои кои овозможуваат спекатар и до милијарда бои.

Пакети кои го содржат овој производ

Купете пакет и добијте ги производите кои ги барате со попуст до 15%