product
product
product
product
product

Етикети Нормални бели Двостран печат без Во боја Големи 100x60mm

Етикети Нормални бели Двостран печат без Во боја Големи 100x60mm, отпорни на вода, кинење и гребнатини.
МКД 1.40

Сатенски или нормални, нашите текстилни етикети се совршен начин за брендирање на вашите производи и упатство за вашите клиенти. Изберете ги оние етикети кои ви требаат и добијте ги за максимум од 2 работни дена.

Пакети кои го содржат овој производ

Купете пакет и добијте ги производите кои ги барате со попуст до 15%