product
product
product
product
product

Флаери

Флаери печатени со огромен квалитет и дизајнирани според вашите потреби

Флаерите се одличен избор за промоција на вашиот бизнис и негов раст. Се изработуваат на дигитален или офсет печат во зависност од количината. Ставете нешто вистинско во рацете на вашите потрошувачи. Од промоции и специјални понуди до попусти и објави, добро дизајнирани флаери сменуваат мислења. Издржливи се и лесни за дистрибуција, совршени за раширување на публицитетот на вашиот бренд. Флаерите се печатат на 135 грамски кундзрук

Цена Изберете опции