product
product
product
product
product

Флаери15000Кунстдрук 135gms GlossA3 420x297mmТрифолд

Флаери Кунстдрук 135gms Gloss 15000 парчиња A3 420x297mm Трифолд. печатени со огромен квалитет и дизајнирани според вашите потреби
МКД 25,000.00

Флаерите се одличен избор за промоција на вашиот бизнис и негов раст. Се изработуваат на дигитален или офсет печат во зависност од количината. Ставете нешто вистинско во рацете на вашите потрошувачи. Од промоции и специјални понуди до попусти и објави, добро дизајнирани флаери сменуваат мислења. Издржливи се и лесни за дистрибуција, совршени за раширување на публицитетот на вашиот бренд. Флаерите се печатат на 135 грамски кундзрук

Пакети кои го содржат овој производ

Купете пакет и добијте ги производите кои ги барате со попуст до 15%