product
product
product
product
product

КесиКунстдрук 220gms Мат 250x350x70mm Пластификација Сјај 500

Кунстдрук 220gms Мат 250x350x70mm Пластификација Сјај 500
МКД 12,000.00

Овозможете им на вашите клиенти или гости целосно искуство со нашите принтани хартиени кеси. Со најмалата количина од само 100 кеси, секоја продажба ќе ја зголемува популарноста на вашиот бренд.

Пакети кои го содржат овој производ

Купете пакет и добијте ги производите кои ги барате со попуст до 15%