product
product
product
product
product

Меш

Високо квалитетни Меш банери

Меш банерите се идеално решение за рекламирање на ветровити локации. Винилот од кој се изработени го задржува добриот изглед без разлика на временските услови. А изгледа исто добро и во затворени простории. Дозволува 25% воздушна пропустливост, високо отпорен е на кинење и издржува температури од -20 до 80 целзиусови степени. Цените се според метар квадратен

Цена Изберете опции