product
product
product
product
product

Постери

200gms Мат 500x700mm со висок квалитет и вибрантни бои

Се изработуваат на постер хартија - city-light или blueback. Високо квалитетни, со голем спектар на бои, совршени за промоции и реклами како и декорации. Одлична реклама за настани, концерти, забави, организации, митинзи итн.

Цена Изберете опции