product
product
product
product
product

ПВЦ

ПВЦ принт - Мат или сјајни, отпорни на вода, кинење и гребнатини.

Принт на ПВЦ фолии изработени со латекс и еко-солвент бои во ширина до 3.2м со одличен квалитет, отпорни на вода и сончеви зраци. Доколку се за надворешна употреба, наша препорака е ламинација. Цените се по м2.

Цена Изберете опции