product
product
product
product
product

Термички Плочи

Термички плочи за принт изработени со Kodak машина

Нашите високо квалитетни термички плочи ќе ви помогнат да постигнете најквалитетен принт со супер погодност, доверливост, повторливост и брзина. Погодни за до 500 000 импресии

Цена Изберете опции