product
product
product
product
product

Визит картички 4000 Кунстдрук 350gms Matte 85х55мм Двостран Печат Чошкарење

4000 Кунстдрук 350gms Matte 85х55мм Двостран Печат Чошкарење
МКД 2,750.00

Кога станува збор за проширување на конекции, најважно е да се разликувате од другите. Впечатлива бизнис картича е алатот кој ќе ви го овозможи тоа. Со нашите квалитетни машини, хартија и доработки вашата визитка ќе добие втор трет и четврт поглед долго откако ќе го најде патот до рацете на вашиот контакт.

Пакети кои го содржат овој производ

Купете пакет и добијте ги производите кои ги барате со попуст до 15%